FreeBees évzáró 2017
Egyesületünk december 10-én a Csokonai Gimnázium egyik tantermében tartotta ünnepélyes évzáró rendezvényét, amelyen értékeltük a mögöttünk hagyott évet, és megterveztük az új esztendőt. Az eseményen díjaztuk 2017 legjeit, és négy játékosnak adtunk át kitüntetést.
- Oláh Ágnes - Az év lány junior játékosa
- Cogoi Richárd - Az év fiú junior játékosa
- Friss Gergely - Rookie díj
- Gombos Szabolcs - Az év játékosa
Külön ajándékban részesült Csatári Fruzsina, mint a legtöbb edzésen részt vett leány, és Füzesi Alexis, mint a legaktívabb újonc.

[ Tovább ... ]
e107 on 2017. december 18. hétfő - 05:55:35 | Hozzászólás kikapcsolva
Bronz a Mikulás kupán
A Budapesten rendezett Mikulás napi torna (Secret Santa) tizenkét csapat részvételével zajlott. A hazai alakulatok mellett belga, osztrák és szlovák klubok is szerepeltek a versenyen. Egyesületünk férfi csapata egészen az elődöntőig menetelt, ahol a későbbi győztestől szenvedett egypontos vereséget, ám a bronzmérkőzést megnyerve harmadik helyen fejezte be a versenyzést.

A versenyről készült beszámoló a Csapat->Eredményeink menüpontban olvasható.
e107 on 2017. december 18. hétfő - 05:45:27 | Hozzászólás kikapcsolva
Címvédés szabadtéren és teremben is
Az idei évben az ultimate szabadtéri és terem változatában is megvédte országos bajnoksági címét az egyesületünk. A szabadtéri ob mindkét fordulóján első helyen végeztünk, teremben pedig a felnőtt és U20-as csapatunk játszotta döntőt, és özben a lánycsapat építése is megkezdődött. Szép eredményeket értünk tehát el az idei országos bajnokságokon.- beszámoló a terem ob-ról
- beszámoló a szabadtéri ob-ról
e107 on 2017. november 23. csütörtök - 11:18:18 | Hozzászólás kikapcsolva
Oldal:   <<        >>  
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees