FreeBees évzáró 2014
Egyesületünk január 24-én tartotta ünnepélyes évzáró rendezvényét, amelyen értékeltük a mögöttünk hagyott évet, és megterveztük az idei esztendőt. Az eseményen díjaztuk 2014 legjeit, és négy játékosnak adtunk át kitüntetést.


Az év lány junior játékosa: Gombos Nóra
Nóri a Hatvani István Általános Iskolában kezdett el frizbizni 2012 elején. Tehetsége hamar megmutatkozott, és az iskolai edzéseken gyors fejlődésnek indult. Ma már az egyesületi edzéseknek is rendszeres résztvevője, és hozzáállásával az idősebb korosztálynak is jó példát mutat. Az edzéseken a fáradhatatlanság, a versenyeken a bátor kiállás jellemzi. Az év során a beach ob-n és a felnőtt koed országos bajnokságon is kiváló teljesítményt nyújtott fiatal kora ellenére.

Az év fiú junior játékosa: Almási Dávid
Dávid a testvére révén ismerkedett meg az ultimate játékkal, és a Debreceni Diák Ultimate Bajnokság alatt annyira megtetszett neki a sportág, hogy azóta alig volt olyan edzés, amit kihagyott volna. Elszántságához fejlődőképesség is párosul, így rövid idő alatt a játék sok-sok alapelemét sikeresen elsajátította, sőt a Hajdúböszörményben rendezett versenyünkön éles helyzetben is bemutatta képességeit, ami arra enged következtetni, hogy ha Dávid ilyen elszántsággal folytatja a tréningeket, nagyon hasznos tagja lesz a csapatnak.

Rookie díj: Harmaci Marcell
A 2007-ben alapított díj különlegessége, hogy azokat a játékosokat tüntetjük ki vele, akik az adott esztendőben először léptek pályára az egyesület felnőtt csapatában. A korábbiakban olyan tehetséges játékosok érdemelték ki ezt a címet, akiknek a teljesítménye nem csak az egyesületünkben, hanem később országos szinten is kimagaslónak bizonyult. Marci, a 2014 őszén szervezett Debreceni Diák Ultimate Bajnokságon tűnt fel a későbbi győztes fazekasos csapat tagjaként. A verseny alatt hamar ráérzett a játék ízére, és az év hátralévő időszakában rendszeresen részt vett az egyesületi edzéseken. A Can Touch Disc-en már a felnőttek mezőnyében is bemutatkozott, és játékával nem csak a csapattársak, hanem az ellenfelek elismerését is kivívta.

Az év játékosa: Tőzsér Tamás
Mint minden évben, most is szavazással dőlt el, hogy ki az a játékosunk, akinek a versenyeken és edzéseken mutatott teljesítménye a legkiemelkedőbb. Szoros versenyben ugyan, de 2013 után ismét Tomira esett a csapattagok választása. Ezáltal Tomi azon kevesek közé tartozik immár, akiknek e díjat többször is sikerült kiérdemelni. És valóban, kitartó edzésmunkája, és a versenyeken mutatott kiegyensúlyozott, magas szintű teljesítménye már önmagában elég ahhoz, hogy a legjobbak között említsük. Ami viszont a 2014-es évben az ő oldalára állította a szavazókat, az minden bizonnyal a vb-n mutatott játéka volt, ahol bár csapatának legifjabb tagjaként szerepelt, teljesítménye felért egy érett játékos munkájával.

*********Korábbi évek díjazottai*********
2013
Varga Dominika - Lilla téri Talentum
Benke Bálint - Hatvani Talentum
Gombos Szabolcs - Rookie díj
Tőzsér Tamás - Az év játékosa

2012
Kardos Vivien – Lilla téri Talentum
Oláh Ágnes - Hatvani Talentum
Varga Zsombor - Rookie díj
Fodor László - One for All
Oláh Ádám - Az év játékosa

2011
Tolnai Marcell – Lilla téri Talentum
Homoki Gergő - Rookie díj
Seregi Viktória - Az év legtöbbet fejlődött játékosa
Fodor Péter - Az év játékosa

2010
Seregi Viktória - Csokonai Talentum
Oláh Ádám - Az év legtöbbet fejlődött játékosa
Veres Balázs - Az év játékosa

2009
Gombás Péter - One for All
Tőzsér Tamás - Rookie díj
Oláh Ádám - Csokonai Talentum
Érsek Kitti - Az év női játékosa
Fodor Dániel - Az év férfi játékosa

2008
Tóth-Nagy Éva - Az év legtöbbet fejlődött női játékosa
Veres Balázs - Rookie díj
Érsek Kitti - Az év női játékosa
Fodor Péter - Az év férfi játékosa

2007
Szathmáry Zsolt - One for All
Fodor Dániel - Kamikaze díj
Fodor Péter - Rookie díj

e107 on 2015. január 28. szerda - 14:52:24 | Hozzászólás kikapcsolva
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees