2010 Fonyód (VI. NSUB)
2010. július 24-25. – Fonyód – VI. Nemzetközi Strand Ultimate Bajnokság
Viharos frizbi hétvége

A 2010-es év sem telhetett el úgy, hogy a FreeBees ne járjon Fonyódon. Három csapattal vettünk reszt a versenyen. Női kategóriában a Fakanál 6. helyezést ért el, openben a FreeBees Junior ugyancsak 6. lett, míg a vegyes mezőnyben a Díszkanállal a dobogó harmadik fokáig jutottunk.

A két nap alatt végig viharos szél és időnként szemerkélő eső nehezítette a dolgunkat. Sokszor az volt az érzésünk, hogy nem is ultimatet, hanem nagypályás flubber guts-ot játszunk 5-5 ellen, és nem a Balatonon, hanem az Orkney-szigeteken kergetjük a diszket. Elég gyakran a frizbitudás helyett inkább a szerencse döntötte el, hogy kinek a kezébe repült a korong. A játék tehát sajnos nem nyújtott igazi sportélményt, de a társaság ilyen körülmények között is kárpótolt minket. Bang csaták, szurkolás, hullámfürdőzés, közös vacsorázás, esti hawaii móka... inkább ezekre fogunk emlékezni mindannyian. No, és arra, hogy nálunk játszott a verseny legjobb női játékosa, Kitti.

Már-már hagyomány, hogy a Fonyódra nevezett csapatainkat vendégjátékosok is erősítik. A Gyerejólesz leányzói, a Lol képviselet és az ózdi különítmény ezúttal is sokat hozzátett az eredményességhez. Köszönet érte!

Kevesebb szelet, több napsütést, de ugyanilyen jó társaságot jövőre!

***********************************

Császár Dóra a Lol játékosának szavai
Hahó fiúk-lányok!

Csak remélni, tudom, hogy nem olyan időtök volt ma Fonyódon,mint itt, mifelénk... bár félő, hogy ez csak hiú ábránd...Sajnálom, hogy nem tudtam tegnap már elköszönni, csak mikor lejöttem a pont után, ránéztem egy órára és már 17:54 volt, szóval szaladtam, hogy még át tudjak öltözni a vonatindulás előtt.

Szóval, ha már így alakult, szeretném így levélben megköszönni a tegnapot. Nagyon jól éreztem magam, és az, hogy szél kicsit megmásította a játékot, vehetjük úgy, hogy önmegtartóztásra tanított minket... (csak pozitívan, így utólag!:)

Remélem, jó volt a esti party, és Hawaiikodtatok egy hatalmasat..Majd azért írjatok, hogy mentek a mai meccsek, meg hogy kb mi lett az eredménylista, spirit, stb...:), mert véresre rágtam a körmeimet Érden a családi ebéd közben!:)

Köszi mindent még egyszer!


***********************************

Regős Ágnes a Gyerejólesz játékosának szavai
Srácok, Lányok,

Szerintem mindhárom GyereJóLesz lány nevében írhatom, hogy remekül éreztük magunkat a Fakanálban!!!!
Köszönjük a felkínált további lehetséges lehetősége(ke)t, biztosan jó lesz megint játszani Veletek, addigra személy szerint én mindenképp szeretnék felturbózódni !!!!

Legjobbakat, és hajrá Ózdon is!!!!!


***********************************

Trócsányi Szabolcs az UFÓzd és a Mekkora játékosának szavai
Először is köszönöm a segítséget, szállás-nevezés ügyben. Másrészt szeretném megköszönni a segítséget a mieink játékához, igyekszem mihamarabb viszonozni nektek!

Szeretnék gratulálni az elért eredményekhez, Ózdon egy talicska fonyódi oklevél és egyéb „kegytárgy” vár rátok! Engem, mint a FreeBees hivatalos trófea-begyűjtő emberét rendesen megdolgoztattak a rendezők: amikor sorrendben a harmadik oklevélért indultam már ujjongott a közönség, majd a legjobb női játékosnak járó díj – azaz a „Best Of The Game” – átvételekor már én is kissé furán éreztem magam…:D Aztán újból szólítottak, mivel az oklevél mellé járó díjat elfelejtették átadni. Így ötödször is nekivágtam, és átvettem a polgármestertől Fonyód város különdíját, mely a „Best Of The Game” oklevéllel együtt Kittó trófeáit szaporítja majd! Hát kösz az élményt Kittó, és hogy árnyékodban még legjobb női játékos is lehettem!
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees