2008 OB 2. forduló
2008. május 31. - Ózd - OB 2. forduló
A szabadtéri open OB 2. fordulója

Alakuljanak bárhogy a dolgok, Ózdra mindig nagyon szívesen megyünk. Ez biztosan a hely szellemének köszönhető, már ha azt a szellemet Marika néninek hívják. És valóban ezúttal is találkoztunk az Érsek-klán tündéri mamájával, és prímán is éreztük magunkat.

A csoportban elsőnek a hazaiak B csapatával játszottunk bemelegítő meccset, amire szükség is volt, hisz 20 perccel a kezdés előtt érkeztünk, így még öltözni is csak neccesen maradt időnk. Biztosan hoztuk a mérkőzést, és néhány figurát is megjátszottunk, sőt Balázs megszerezte élete első pontját. A második összecsapáson a Hagymás Babbal találkoztunk, és bár az első néhány pontnál még keresgéltük a korongot, a végére tisztességes előnyt passzolgattunk össze. Az utolsó csoportmérkőzésen a LOL volt az ellenfél, akik ellen megint szoros mérkőzést játszottunk, de az utolsó percek azért nem voltak olyan vérre menőek, mint Markazon, egy két ponttal végül a pestiek nyertek. A keresztbejátszás során UFÓzd volt az ellenfél, és Pepéék nem sok esélyt adtak nekünk, de inkább arról volt szó, hogy mi fosztottuk meg magunkat a győzelem esélyétől. Rengeteg hibával játszottunk, nem koncentráltunk igazán, és a motiváció is hiányzott ahhoz, hogy kicsit megnehezítsük a hazaiak dolgát. Megint a harmadik helyért küzdhettünk tehát, Debrecen a Hallod ellen, akárcsak Markazon, elég gyengusok voltunk, égy igazságos módon a jobb csapat jutott fel a dobogóra.

A torna után még meglátogattuk az egyik ózdi vendéglátó ipari egységet, hogy megnézzük az esti EB meccset egy-egy sörci társaságában, majd éjszakára Kittiék somsályi víkend vityillójában rendezkedtünk be, ahol tábortűz mellett felemlegettük a verseny legemlékezetesebb eseményeit. Közben megérkeztek Fifytiék is Kitti bátyja, Márk, de Nándit nem hozta magával, így sajnos a "lapítós fitball figurát"nem csodálhattuk meg újra. Az éjszaka közepén Vida Peti még megtanított minket rikikizni, amibe annyira belejöttünk, hogy pirkadatig nyomtuk a zsugát.

A többi fordulóról készült beszámolók
3. forduló - 2008. szeptember 6. - Tatabánya
1. forduló - 2008. április 19. - Markaz
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees