2008 OB 3. forduló
2008. szeptember 6. - Tatabánya - OB 3. forduló
A szabadtéri open OB 3. fordulója

Az utolsó fordulóra megint úgy készültünk, hogy a torna előtti napon egy video elemezés, szolidan iszogatós estét töltöttünk Újpesten. Eszti varázsolt nekünk egy szendvicsekkel teli terülj-terülj asztalkámat, Szat hozta a korábbi meccseinket DVD-n, a többiek a jókedveket, a morcos lakótárs pedig az ajtócsapkodós formáját. Jó kis tömegszállásos éjszaka volt, de még páran elfértünk volna. Legközelebb döntsünk rekordot!

Szokás szerint az utolsó pillanatban érkeztünk meg az első, Ózd elleni mérkőzésre, így időhiány miatt magát a mérkőzést használtuk melegítés gyanánt. Egész jól tartottuk magunkat, amíg a megállíthatatlan ózdi gőzhenger be nem indult. Másodikként egy új pesti alakulattal, a Gyerejólesz csapatával játszottunk, és a lelkesen játszó fiatal csapatot megvertük, de a játék képe azért nem volt túl biztató. Sokat kapkodtunk, gyorsan próbáltuk megoldani a támadásokat, és a széllel sem tudtunk megbarátkozni. Épp ezért a következő, LOL 2. csapata elleni meccsen megpróbáltunk sokkal higgadtabban, lassabban játszani. Ennek meg is lett a gyümölcse, egészen szép támadásokat csináltunk, és mindenki szerephez jutott a pontok szerzésénél. Közvetlenül a harmadik mérkőzés után játszottunk a Hagymásbab ellen, akiket ezúttal nem sikerült legyőznünk, de azért nem adtuk könnyen a bőrünket. A zónavédekezés ellen eleinte jól játszottunk, és türelmes passzokkal sikerült válaszolni a "tüdőlongokra", de a végére elfáradtunk a nagy hőségben, és végül 4:2-vel a baboknak sikerült kiharcolni a továbbjutást. Az utolsó meccsünket a Tatabányával játszottuk, és a hazaiak bár jól tartották magukat, azért a végére jelentős előnyt gyűjtöttünk össze, így ezt a fordulót az ötödik helyen fejeztük be.

Miután véget ért a helyosztónk, beüzemeltük a pálya szélén hagyott tűzoltócsövet, amivel igazi beach torna hangulatot teremtettünk. Ádáz érzés volt a tűző napon felforrt testünket lehűteni, és még a zuhanyzóig sem kellett elmenni, na jó, azért parfüm illatunk nem lett tőle. Megnéztük még a bajnokság döntőjét, amit végül az ózdiak hatalmas küzdelemben nyertek meg a LOL csapatával szemben. Pepéék teljesen megérdemelték a győzelmet, hiszen az OB alatt végig kiváló játékot produkáltak. A bajnokság utolsó mérkőzése pedig mindannyiunknak óriási élmény volt. Ilyet csak igazan jó csapatok képesek produkálni.

A FreeBees tehát összesítésben negyedik lett, azaz a tavalyi eredményünket sikerült megismételni. Zsuzsi és Balázs személyében két újoncot is felavathattunk a bajnokság alatt. A tavalyi csapathoz képest Eszti, Gomba, Poór Laci és Koxi is erősítette a bajnokságban szereplő "méhrajt", Eve, Dani, a két Peti és Fogyi pedig mindegyik fordulóban pályára lépett. Gratula a debrecenieknek!

A megelőző fordulókról készült beszámolók
2. forduló - 2008. május 31. - Ózd
1. forduló - 2008. április 19. - Markaz

Csapatunkat alkották
Bíró Eszter, Érsek Kitti, Fodor Dániel, Fodor László, Fodor Péter, Gombás Péter, Mátyus Tamás, Poór László, Tóth-Nagy Éva, Szathmáry Zsolt, Velkey Zsuzsa, Veres Balázs, Vida Páter

Szurkolók
Hegedűs Réka, Homolay Kinga, Major Patrik, Tóth Péter, Vígh Norbert

Végeredmény
1. UFÓzd REaDy (Ózd)
2. LOL (Budapest)
3. Hallodigaz-e? (Budapest)
4. FreeBees (Debrecen)
5. Hagymás Bab (Szombathely)
6. MUF (Markaz)
7. Apridoj Turul Team (Tatabánya)
8. UFÓzd Flight (Ózd)
9. LOL2 (Budapest)
10. Gyerejólesz (Budapest)
11. Csodaszarvasok (Budapest)
12. Bull's Eye (Kápolnásnyék)
13. Old Boys (Miskolc)
14. Idioteam (Miskolc)
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees