2009 NI családi nap
2009. augusztus 30. - Debrecen - NI családi nap
Bemutató az National Instruments debreceni telephelyén

16:30kor elindult a bemutató, amit egy 3 vagy 4 pontos rövid mérkőzéssel kezdtünk. A játékosokból mindenki a sárga-fekete mezben jelent meg, ám az elsö néhány perceben ettől 4 fiú meg is szabadult és félpucéran álltak a pályára, és hívták ki a többieket.

Játék után egy dobálgatással folytattuk, amibe sikerült bevonni jónéhány nézőt. Az összes korongunk mozgásban volt innentől kezdve. A tanítói vénával ellátott csapattagok böszen magyarázták a közönségnek, hogy hogyan is kell a koronggal bánni.

A frizbizésen kivül voltunk falat mászni, lakmároztunk és ittunk, s néhányan úgy leégtünk, mint egész nyáron soha. Sajnos volt egy lurkó, aki 2 korongot le akart nyúlni, de önkéntes kommandónk az elkövetőt lakossági bejelentés alapján azonnal lefülelte és a eltulajdonított értéktárgyat rövid időn belül visszaszerezte.

A visszajelzések szerint az érdeklődőknek nagyon tetszett a frizbi, a szervezők pedig megköszönték a látványos bemutatót.

Akik ott voltak
Bíró Eszter, Fodor Dániel, Fodor Péter, Gombás Péter, Gyenge Krisztina, Homolay Kinga, Major Patrik, Mátyus Tamás, Oláh Ádám, Poór László, Szathmáry Zsolt
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees