2010 Szigeti Sportvarázs
2010. június 5. - Budapest - Szigeti Sportvarázs
Együttműködésben a Funzin Magazinnal

Szusinak (Sebestyén Zsuzsa) van egy ismerőse, aki a Funzine Magazin rendezvényeit koordinálja, és ő keresett fel minket, hogy a Szigeti Sportvarázs elnevezésű rendezvény első napján tartsunk egy bemutatót a Margitszigeten a magazin standja előtt, azzal a nem titkolt szándékkel, hogy a látványos bemutatóval keltsük fel az érdeklődést, Funzine sátorhoz vonzva minél több érdeklődőt. Mindez nekünk is előnyös volt, hiszen a rendezvényre kilátogató fiatalok és fiatalos lelkű idősebbek a sok-sok egyéb sport mellett a frizbivel is megismerkedhettek.

11:00 óra környékén 7 lelkes sporttárssal jelentünk meg a sziget nagyrétjén, ahol már javában álltak a sátrak, mászó falak, mini foci és vonalkézilabda pályák. A hivatalos megnyitó közben szépen elrendezgettük a frizbis szekciót is a Funzine sátor szomszédságában. Előkészítettük a bójákat, a jelölő mezeket és a szóróanyagot, majd elkezdtünk dobálgatni a kijelölt téren, hogy kedvet hozzunk a járókelőknek a korongozáshoz.

Sokat nem is kellett fáradnunk, ugyanis kicsik és nagyok, fiatalok es idősek egyaránt vevők voltak a játékra. Volt, akinek dobásfajtákat tanítgattunk, másoknak arra is kaphatóak voltak, hogy kipróbálják játék közben is a diszket. A hely adottságaihoz igazodva boxot játszottunk az érdeklődőkkel 3-3 felállásban, egy-egy tapasztaltabb játékos bevonásával.

A résztvevők nagyon lelkesek voltak, és nem egy emberke kedvet kapott ahhoz, hogy edzésre is ellátogasson. A szóróanyagokon a játékszabályokon kívül elérhetőségeket és webcímeket is feltűntettünk, így akit valóban érdekel a téma, meg fogja találni a budapesti csapatokat.

Akik segédkeztek a sportág népszerűsítésében:
Bíró Péter (Hallod), Fodor László (FreeBees), Fülöp Péter (GyJL), Levente (GyJL), Rauscher Anna (GyJL), Silke Hingst (LOL), Szabó Emese (Hallod)
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees