2011 ózdi edzőnap
2011. március 5. – Ózd – Edzőnap
Tavaszköszöntő edzőnap Ózdon

Az ÚFÓzd frizbiseivel összefogva sikerült megszervezni, hogy négy környékbeli klub játékosai újabb tapasztalatokat gyűjthessenek az ózdi városi sportcsarnokban. A kassai First Date, a budapesti LOL, az ózdi UFÓzd és a debreceni FreeBees vett részt a március eleji rendezvényen, amely a visszajelzések alapján hasznosnak bizonyult minden résztvevő számára.

Az edzőnapot közös melegítéssel és nyújtással kezdtük, majd vegyes csapatokba soroltuk a játékosokat, akik sorversenyben mérték össze tudásukat. A vicces formába öltött futások közben rendesen felpörgött a pulzusunk, így ideje volt, hogy a korong is előkerüljön. A gyakorlatozós részt boxozással kezdtük majd marker drillel és long drillel folytattuk, végül egy speciális páros gyakorlattal hangolódtunk rá a játékra. Az edzés utolsó szakaszában a résztvevő négy klub öt csapata körmérkőzéses formában küzdött meg egymással, vagyis négy húszperces edzőmeccsen gyakorolhatták a csapatok a védekezést és támadást.

A magyar csapatoknak ez egy kiváló alkalom volt, hogy a nyíradonyi terem ultimate országos bajnokság előtt az éles játékhelyzethez hasonló körülmények között gyakorolhassák a taktikai és technikai elemeket, de a szlovák terem ultimate ob-ra készülő First Date számára is hasznosan telt az edzés, ráadásul egy kicsit megint közelebb kerültek egymáshoz a régió ultimate játékosai.

Az edzésen résztvevő klubok: First Date (Kassa), FreeBees (Debrecen), LOL (Budapest), UFÓzd (Ózd)

Az edzés résztvevői csapatunkból: Debreczeni Judit, Érsek Kitti, Fodor Dániel, Fodor László, Fodor Péter, Gombás Péter, Kiss Tamás, Seregi Viktória, Szűcs Viktória, Tóth Péter, Tőzsér Tamás, Veres Balázs
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees