2011 BUB 2. forduló
2011. augusztus 13. - Budapest - BUB 2. forduló
Felkészülés verseny a fővárosban

A Budapest Ultimate Bajnokság második fordulójára szép nagy számban, 2 csapatra osztva, 13 fővel neveztünk. A játékosaink egy része már péntek délután megérkezett, ugyanis néhány debreceni frizbis hivatalos volt a Szigetre egy ultimate-népszerűsítő bemutatóra. A csapat szombat reggel a vonattal érkezőkkel egészült ki a teljes létszámra, és délben kezdetét vette a verseny, amelyre ezúttal Csillebércen a KFKI pályáján került sor.

A tornát felkészülési versenyként kezeltük az országos bajnokság második, kecskeméti fordulója előtt, és azt tűztük ki célnak, hogy a nyári szünetből visszatérve, kicsit összerázódjon a társaság, és a kevésbé tapasztalt játékosaink szokják a versenyhelyzetet. Például Gergőnek ez volt az első igazi tornája, de nem csak ő, hanem a lányok is nagyon jól helytálltak, hiszen az összjátékban és az egyéni megoldásokban is látványos fejlődést tapasztaltunk. A tabellán végül a 3. és 5. pozíciót foglaltuk el, de a végső rangsorolásnál sokkal lényegesebb a nem látható eredmény, vagyis a csapategység fejlődése. Sőt a mutatott játék rámutatott arra is, hogy mely területen kell még fejlődnünk, hogy az OB kecskeméti fordulóján a lehető legjobb formánkat tudjuk hozni.

A versenyen szerepelt játékosaink: Debreczeni Judit, Fodor Dániel, Fodor László, Homoki Gergő, Major Patrik, Oláh Ádám, Poór László, Sebestyén Zsuzsa, Seregi Viktória, Szathmáry Zsolt, Szűcs Viktória, Tőzsér Tamás, Veres Balázs

A forduló végeredménye
1. LOL (Budapest)
2. Apridoj (Tatabánya)
3. FreeBees (Debrecen)
4. Gyerejólesz! (Budapest)
5. Freebees 2 (Debrecen)
6. Hallod (Budapest)
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees