Gyermeknapi frizbi
2011. május 28. - Debrecen - de-NŐK Gyermeknap
Sportos gyerekek, frizbis gyereknap

A de-NŐK Egyesület szervezésében került megrendezésre 2011. május 28-án egy gyermeknapi szabadtéri program a debreceni Nagyerdőn. Bár nagy tömeg nem tolongott, de a többi sportág képviselőivel közösen sikerült megmozgatnunk néhány fiatalt és egy-két sportolni vágyó szülőt.
Azért, hogy bemelegedjünk és felvegyük a rendezvény ritmusát, mi is részt vettünk a sorversenyekben, kipróbáltunk mindenféle küzdősportot, majd a lelkes résztvevőknek megmutattuk, hogyan is dobjuk a korongot. Gergő és Marci nagyon lelkes oktatónak bizonyult, de a lányok is kivették a részüket a bemutatózásból. Később felraktunk egy pályát és boxoztunk a legbátrabbakkal, amiben mindenki jól elfáradt, mert bizony nagyon meleg volt.

A jó hangulatú eseményen népszerűsítettük kicsit az ultimate frizbit (dehir cikk), s közben szereztünk néhány vidám percet azoknak, akikről ez a nap szólt, a gyerekeknek.

Akik bevezették az érdeklődőket a frizbi rejtelmeibe: Debreczeni Judit, Homoki Gergő, Seregi Viktória, Szűcs Viktória, Tolnai Marcell, Tóth Péter
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees