2015 Suli Frizbi Kupa
2015. január 29. – Budapest – Suli Frizbi Kupa
Középiskolások versenye

A Magyar Frizbi Szövetség által szervezett Suli Frizbi Kupa januári felvonása a középiskolásokat célozta. A részvételre minden olyan iskolát ösztönöztünk, amelyek részt vettek az őszi Debreceni Diák Ultimate Bajnokságon, és végül két suliból jött össze elegendő jelentkező, így a Fazekas Mihály Gimnázium és a Lilla Téri Általános Iskola nevezett be a versenyre.

Az esemény a Vasas Fáy utcán lévő sporttelepén, fedett műfüves pályán zajlott le, és 8 iskolából közel 100 diák vett részt a két kategóriában meghirdetett versenyen. A debreceniek az V. korcsoportosok között játszottak fővárosi iskolák ellen, és egészen az elődöntőig jutottak. Bár a fináléba nem sikerült bekerülni, az elért harmadik és negyedik helyezés nagyon szép eredmény.

Büszkék vagyunk rá, hogy a sikerhez hozzájárulhattunk azzal, hogy a gyerekek az egyesületi edzéseken készülhettek a megmérettetésre. Sőt az utazás megszervezésében is közreműködtünk, és az Alapítvány a Lilla Téri Általános Iskoláért utazási hozzájárulása mellett mi is pénzügyileg támogattuk a gyerekek utazását.

A debreceni csapatok tagjai voltak:
- Fazekas Mihály Gimnázium: Adorján Gréta, Almási Dávid, Almási Nóra, Cogoi Richárd, Harmaci Marcell, Homoki Gergő, Kiss Hanna, Kovács Norbert, Varga Balázs, Varga Máté
- Lilla Téri Általános Iskola: Csatári Fruzsina, Karácsony Kevin, Kardos Vivien, Kozák Krisztián, Szécsi Nikolett, Vizes Balázs, Tarján Gábor, Tolnai Marcell

Kísérő tanárok, edzők és szurkolók:
Fodor László, Rácz Irén, Schwarcz Ádám, Teski Beáta, Veres Balázs

Végeredmény:
1.TE Gyakorló Sportiskolai Általános Iskola és Gimnázium (Budapest)
2. Ady Endre Gimnázium 1 (Budapest)
3. Fazekas Mihály Gimnázium (Debrecen)
4. Lilla Téri Általános Iskola (Debrecen)
5. Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium (Budapest)
6. Ady Endre Gimnázium 2 (Budapest)
7. VIK Baptista Középiskola és Szakiskola 1 (Budapest)
8. VIK Baptista Középiskola és Szakiskola 2 (Budapest)
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees