2016 MEFOB
2016. április 15. - Budapest - MEFOB
Debreceni ezüst a MEFOB-on

A Debreceni Egyetem testnevelési tanszékével 2015 elején kezdtünk együttműködést, hogy az egyetem hallgatói számára az ultimate frizbi is felvehető tárgy legyen. Az azóta eltelt három félévben során jópár egyetemista megismerkedhetett a sportággal. Közöttük több olyan is akadt, akinek komolyabban is megtetszett az ultimate, és közülük formálódott debreceni csapat a 2016-os MEFOB, azaz a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságra, melyet 2016. április 15-én Budapesten, az MLTC pályán rendeztek.

A versenyre való nevezés nem volt előzmények nélküli, hiszen a Debreceni Egyetem már a 2015-ös bajnokságon is ott volt, sőt az egy évvel ezelőtti csapatból néhányan idén is részt vettek a versenyen. A torna nyolc csapat részvételével zajlott Budapesten, és nem csak felsőoktatási intézmények indítottak csapatokat, hanem az egyik budapesti középiskola is.

A közös mikrobuszos utazás, a verseny jó hangulata, az elért szép eredmény és a vidám visszaút mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy a csapat szuper élményekkel tért haza. A verseny csapatkovácsoló jellegét mutatja, hogy a csapattagok néhány héttel a verseny után még egy szalonnasütögetős MEFOB afterparty-t is tartottak.

A csapat tagjai voltak: Biró Levente, Kabai Norbert, Kallós-Balogh Piroska, Nagy Dóra, Orosz Ádám, Schwarcz Ádám, Seregi Viktória, Talián Zalán, Tóth Emese

Felkészítő edző: Veres Balázs

Végeredmény
1. Testnevelési Egyetem
2. Debreceni Egyetem
3. Budapesti Gazdasági Egyetem
3. Eötvös Lóránd Tudományegyetem
5. Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium V. (versenyen kívül)
6. Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium 1. (versenyen kívül)
7. Táncsics Mihály Általános Iskola és Gimnázium 2. (versenyen kívül)
+ a Testnevelési Egyetem 2. csapata döntőig jutott, de nem díjazták
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees