2017 Seven
2017. február 11-12. – Gödöllő - Seven
Hetedik hely és hasznos pofonok

Hetedik helyen fejeztük be a február második hétvégéjén rendezett Seven Ultimate Tournament versenyt. A gödöllői torna minden évben kiváló alkalmat biztosít a nagypályás szezon megkezdésére, és a korábbi esztendőkhöz hasonlóan idén is ütős mezőnyt toborozott össze a szervező LOL csapata.

A versenyre azzal a céllal utaztunk hogy az erős, de még szezon eleji, hektikus formában lévő csapatokkal szemben lemérjük, hol tartunk erőnlétben, alap képességekben, mire képesek a fiataljaink, melyek azok a pontok, amiben fejlődnünk kell? A lejátszott öt meccsünkből kettőt sikerült megnyerni, de a többi mérkőzésen nem igazán tudtunk szoros végjátékot kialakítani az ellenfelekkel. Elsősorban ez rajtunk múlt, ugyanis kicsit megszeppenve, határozatlanul játszottunk, és főleg a védekezésünk volt erőtlen. Ebben szerepet játszott az, hogy már az első mérkőzésen bokatörés miatt elvesztettük az egyik irányító játékosunkat, Babut, és később Bence is gyengélkedett, de összességében a mutatott játéknál még így is jobb teljesítményre lehettünk volna képesek.

Azt jó volt látni, hogy az erőnlétben nincs lemaradásunk, de a koncentráltságban és a versenyszellemben látszott, hogy még jócskán szezon eleji formában vagyunk. El is döntöttük, hogy a felkészülési időszak előttünk álló részében ezekre fogunk koncentrálni, és új taktikai elemeket is felveszünk a megtanulandók listájára.

A verseny összességében nagyon hasznos volt. Rávilágított néhány olyan pontra, amiben javulnunk kell, és épp ezért utaztunk Gödöllőre.

Csapatunk tagjai voltak: Almási Dávid, Cogoi Richárd, Fodor Dániel, Fodor Péter, Gál Bence, Gombos Szabolcs, Harmaci Marcell, Homoki Gergő, Oláh Ádám, Rácz Árpád, Schwarcz Ádám, Tóth Péter, Tőzsér Tamás, Veres Balázs

Végeredmény
1. CUSB Zero51 (ITA)
2. Prague Devils (CZE)
3. thebigEZ (AUT)
4. 3SB (CZE)
5. Catchup Graz (AUT)
6. Cosmo (SLO)
7. FreeBees (HUN)
8. LOL (HUN)
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees