2017 Secret Santa
2017. december 2-3. – Budapest – Secret Santa
Mikulás napi meglepetés

A Secret Santa névre keresztelt kispályás versenyre nyolcan utaztunk. A csapatot a rutinos budapesti rókák, Dani, Ádi és Szat vezették, és ő tapasztalatukat egészítette ki az öt debreceni ifjonc, Árpi, Dávid, Geri, Ricsi és Szabi fiatalos lendülete. A rutinnak és az ifjonti hévnek ez a vegyítése sikeresnek bizonyult, hisz végül a torna egyik meglepetés csapata a miénk volt.

A csapatnak az első nap elején kicsit nehezen sikerült felpörögnie, de a nap végére elkaptuk a fonalat, és a lendület a verseny végéig kitartott. Ennek köszönhettük, hogy több szoros meccset is játszhattunk, például az osztrák discoboyEZ vagy a későbbi győztes belga csapat ellen. A belgákkal az elődöntőben kerültünk össze, a meccsen végig vezettünk egy-két ponttal, de sajnos a végére sikerült fordítaniuk és legyőztek minket. A bronz meccset a szlovák Outsitterz ellen játszottuk, és bár égett bennünk a vágy, hogy visszavágjunk a csoportmeccsek alatt elszenvedett vereségért, ám ezúttal is az ő javukra állt a zászló, de a végén mi kerekedtünk felül, és szereztük meg a harmadik helyezést.

Ez az eredmény bőven az elvárásaink felett volt. Megint jól látszott, hogy kispályán a juniorjaink már simán felveszik a versenyt a felnőttekkel. A cél az, hogy ezt a nagypályás versenyeken is kihozzuk belőlük. A jövő esztendő erről fog szólni.

A csapatunk tagjai voltak:
Almási Dávid, Cogoi Richárd, Fodor Dániel, Gombos Szabolcs, Homoki Gergő, Oláh Ádám, Rácz Árpád, Szathmáry Zsolt

A verseny végeredménye:
1. Gently Ruffled Ballcsack
2. discoboyEZ
3. FreeBees
4. Outsiterz
5. L'ondojour
6. LOL2
7. LOL
8. NextGEN
9. Outlaw
10. Rest In Pils
11. Flying Penguins & friends
12. SZUFLA
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees