2007 Freezbee Cup
2007. január 27-28. - Piliscsaba- Freezbee Cup

A tornának heten vágtunk neki, mint az ördögök, végül kilencen léptünk pályára, és a 12 csapat közül a 10. helyet sikerült megszereznénk. 7 meccset játszottunk és 2 győzelem mellett 5 vereség volt a mérlegünk:

Hallod - FreeBees: 10-3
Old Boys - FreeBees: 6-3
Catchup - FreeBees: 7-5
FreeBees - NVMMI: 8-6
LOL - FreeBees: 9-6
FreeBees - Igaze: 6-4
Old Boys - FreeBees : 15-4

Az utolsó meccstől eltekintve mindegyik derbin kitett magáért a csapat. Az eredmények hűen tükrözik az erőviszonyokat, bár az Old Boys elleni második találkozónkon már elég fáradtak voltunk és hiányzott a motiváció is.

A nem túl rózsás előjelek ellenére sikerült megbirkózni a leányhiánnyal, hiszen
- Judit végül tudott játszani a bokafájdalmak ellenére és bár a futó teljesítménye nem lehetett 100%-os, bizony nélküle nem sokra mentünk volna.
- Szusinak nagyon jól ment a debütálás, erőnlétileg kiválóan bírta a meccseket, és idővel a zónában való elkapás is feljavult.
- Kingi is rendbe jött a második mérkőzésre, és onnan kezdve nagyon hasznos játékot produkált, főleg ami a védekezést illeti.
- Beára két mérkőzésen tudtunk számítani, és nagy-nagy pozitív meglepetést okozott a szereplése. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen ügyes lesz élete első tornáján.
- Anett is feltűnt az utolsó találkozóra, és bár egy szombati szereplés jóval hasznosabb lett volna, sajnos családi okok miatt távol kellett maradnia. Reméljük legközelebb is aktív része lesz a csapatnak.

A fiúk esetében nem voltak ilyen kétségek,
- Géza térde jól bírta a terhelést, a zónába érkező korongok k??z??l rengeteget elkapott.
- Béci bazi sokat fejlődött az ózdi torna óta és néha tigrisként kenődött a falra :)
- Patya pedig hozta a tőle megszokott megbízható játékot, a gólpasszok majd' 70%-át adta.

Összességében helyezésünk tükrözi az erőviszonyokat, a játékunk pedig néha egész mutatós volt, főleg az első csoportkör után. A mezőnyvédekezésbe is belejöttünk, ami végül már egész tudatosra sikerült. A zónában viszont gyengébbek voltunk, mint Ózdon, de ez nagyrészt annak köszönhetjük, hogy sok volt az új csapattag. A támadásunk kicsit egy oldalú volt, e tekintetben van még mit fejlődni, de valszeg felállítottuk a hammerből pontot szerzés világ rekordját! :)

Csapatunk tagjai
Bodnár Bea, Czeglédi Anett, Drén Judit, Fábián Géza, Fodor László, Homolay Kinga, Juhász Béla, Major Patrik, Sebestyén Zsuzsa
 

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees