2007 OB 2. forduló
2007. június 10. - Ózd - Szabadtéri OB 2. forduló
Varjú lesen Ózdon

Császárpápák voltunk emberek! Bár a már-már meg szokott ötödik helyezésnél nem tudtunk ezúttal sem előrébb lépni, azért le a kalappal a csapat előtt! A lejátszott 5 meccsünkből megnyertünk 3-at, és 2 vereséget szenvedtünk el, de a Hallod csapatát kicsivel nagyobb odafigyeléssel megverhettük volna, és ez bizony óriási szó!

A csoportunkban először a hazaiak első csapatával meccseltünk, és bár a markazi 17:1-es vereség emléke nem sok jót sejtetett, mégis mi voltunk azok, akik az első pontot szereztük. Az eredmény végül 7:2 lett, tehát még mindig jelentős különbség van az ő játékuk és a miénk között, azért a kevesebb kapott pont mutatja, hogy a védekezésünk sokat alakult a legutóbbi torna óta. Ezt nem csak mi láttuk így. Több csapatkapitány megjegyezte, hogy rengeteget alakult a FreeBees szervezettsége és egyáltalán a mutatott játék. Különösen a második, Hallod elleni mérkőzésünk után lehettünk büszkék, ugyanis kevés hiányzott, hogy megtartsuk az előnyünket 4:2-es vezetésnél. Végül a rutin túl sokat számított, és a pestieknek sikerült fordítaniuk, így 5:6-ra vesztettünk. Ha sikerül így tovább fejlődni, akkor a harmadik fordulóban a legjobb négy közé is beküzdhetjük magunkat.

A nap többi mérkőzését nagy előnnyel nyertük. A csoportban a Tatabanya ellen, aztán a keresztbe játszás során Ózd második csapatával szemben nyertünk fölényesen. Végül a helyosztón sikerült visszavágni Markaznak is, mégpedig úgy, hogy végig nálunk volt az előny, és mi irányítottuk a játékot. Úgy tűnik, hogy sikerült elszakadni az alsó háztól, és egyre inkább felzárkózunk az erősebb csapatokhoz. Van még hova fejlődni, de összességében nagyon jó úton halad a csapat, hogy lassan beleszólhassunk a dobogós helyezések sorsába.

Kittéknek ezúttal is köszönet a szállásért és a szalonnasütésért. Kecsó szavaival, pazar volt a víkendházatok, különösen a pottyantós klotyó és a diófa pisilde. Reméljük nem pusztul ki szegény pára. Szusi bemutatta a csapat legszebb elkapását, Kecsó baromi ügyes volt élete első tornáján, és Géza még tényleg létezik.

Képek:ózd OB 2.

Csapatunkat alkották
Érsek Kitti, Fábin Géza, Fodor Dániel, Fodor László, Fodor Péter, Kecskés József, Major Patrik, Sebestyén Zsuzsa, Szathmáry Zsolt, Vida Péter
page.php?171

page.php?171

Üdvözlet

A Debreceni Frizbi Sportegyesület hivatalos honlapja
Minden jog fenntarva! © 2006-2011 FreeBees